tiistai 13. kesäkuuta 2017

Kesän 2017 tavoitteet

( pst! vielä olisi aikaa osallistua ~30€ arvoiseen arvontaan! )

Yleensä en aseta tavotteita elämässäni. Vähän samasta syystä, etten yleensä lupaa lähteväni kolmen viikon päästä toiseen kaupunkiin kavereita tapaamaan. Lähes aina siinä käy nimittäin niin, että tilanne muuttuu niin radikaalisti, etten pääse lopulta laisinkaan lähtemään. Nyt ajattelin kuitenkin tavoistani poiketen, että ehkä jotakin tavoitetta olisi hyvä asettaa, jottei tämä elämäntapamuutos ole vain päättömän kanan juoksua ja syksyllä kaikki lässähtäisi töiden loputtua. Silloin joutuu aina miettimään arkensa taas uudelleen, niin olisihan se hyvä, jos siihn liittyvät tavoitteet olisi jo saavutettu ja jatko täten helpottuisi. Tällöin minulla ei olisi minkäänlaisia mahdollisuuksia selityksille tai esteille näille elämäntaparemonttiin liittyviin tavotteisiin, kun ne olisi jo saavutettu.

Sain alun perin idean kuun vaihteen hyvin alkaneista ahaa-elämyksistä ahmintaan ja tunnesyömiseen liittyen sekä tämän aamuisen vaa'an osoittamasta 76,3kg lukemasta. Myönnän (😬) - koin päivän kestäneen taantuman, mutta sovitaan, että mennyt on mennyttä, varsinkin kun ylensyönti ei kuitenkaan kauempaa kestänyt, joten I rest my case. Ruoskin tapauksesta itseäni aika paljon. Siispä sitä tikulla silmään joka vanhoja muistelee, mutta myönnetty on ja ihan julkisesti.. en olekaan täydellinen. Tavoitteeni ovat lähinnä vain päänsisäisiä asioita juuri siksi, että eihän tämä loppu ole enää kuin vain sitä aivokopan mukaan saamista. Motivaatiota mulla on jotenkin ihan eri tavalla kuin ennen, mutta toisaalta jos yhtään löysää, niin käy helposti noin. 

Josko asetetut tavoitteet toisivat siis vähän omanlaistaan motivaatiota jatkaa suhteellisen hyvin alkanutta kesää ja saisi kehittämään itseään sekä omia ajatuksiaan vielä astetta pidemmälle, jotta se arjen täydellinen kääntö ympäri ei olisikaan niin suuri muutos. Katsotaan, tutkaillaan ja analysoidaan sitten syksyllä uudestaan, miten tavoitteet onnistuivat.

Onko teillä jonkinlaisia tavotteita kesän ajaksi? 😊


Kesän 2017 tavoitteet

☆ liiku päivittäin vähintään 10 000 askelta
☆ nauti yksi hedelmä päivässä
☆ tutustu ja kokeile uusia ruoka- ja leivontareseptejä
☆ syö ainoastaan pienestä lautasesta 
☆ totuttele pienempiin annoskokoihin
☆ syö viidesti päivässä: aamupala, lounas, välipala, päivällinen, iltapala
☆ vähennä huonojen hiilihydraattien määrää
☆ syö maksimissaan 3 leipäpalaa päivässä
☆ tutustu esim. kahvakuulatreeneihin ja pyri tekemään siitä uusi harrastus
☆ osta vähintään kahdesti kuussa kaikki tuorekset torilta
☆ pidä 100g herkkupäivä kerran viikossa
☆ käy kerran päivässä edes jonkinlaisella lenkillä oli sää mitä tahansa
☆tiputa paino 73kg:n saakka ja yritä saada kolme (3) senttiä vyötäröstä ja lantiosta pois
☆ pyöräile vähintään yhtenä päivänä viikossa osa työmatkasta
☆ osta uusia ulkoilu- ja urheiluvaatteita sekä -kenkiä

 ☆ ja nauti kesästä !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti